Rihanna gør dig – og sig selv – klar til Valentine’s Day

Rihanna i Savage x Fenty

Rihannas modebetydning er vokset betragteligt de seneste par år med tilføjelsen af Fenty Beauty og lingerimærket Savage x Fenty. Mærker der byggede oven på hendes imponerende Puma-samarbejde og samtidig markerede sig ved at vise vejen til større inklusion inden for kosmetik og undertøj.

Derfor bliver det også spændende at følge popstjernen i 2019, selvom noget tyder på, at hun også har tænkt sig at finde tid til at lave ny musik. Hun starter dog året med at lancere en Valentine’s Day-kollektion med Savage x Fenty, der sikrer, at det i hvert fald ikke er undertøjets skyld, hvis det ikke bliver en god dag – og aften.

»Lingeri handler ikke om at udnytte kvindekroppen, men om at fejre den, og det er det, Savage x handler om«, siger Rihanna til Vogue. »Savage er sådan et stærk ord for mig. Især for kvinder. Kvinder er oftest set som svage og opmærksomhedskrævende, og Savage er bare den anderledes kvinde. Hun er magtfuld, har styringen, og hun tager ejerskab over de valg, hun træffer«.

Ud over lingeri indeholder kollektionen igen et udvalg af legetøj, der kan sætte lidt ekstra krydderi på kærlighedsdagen. Hele kollektionen, der selvfølgelig har røde hjerter som et gennemgående tema, er til salg i brandets webshop fra i dag. Størrelserne går fra 32A til 44DD og fra XS til XXXL.

Læs også: Rihanna udgiver nyt album i 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af