Ugens bedste sneaker-nyheder – vilde farver, gennemsigtighed og Arkks nye sål

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – vilde farver, gennemsigtighed og Arkks nye sål
Kendall Jenner hjælper Adidas med at sætte fokus på deres Sleek-model

Nye Yeezy 700-colorways

Ja, det bliver ofte en sammenblanding af officielle og uofficielle udmeldinger, når billeder af Yeezy-sneakers flyver rundt på nettet. Men sikkert er det altså, at ‘Inertia’-colorway’en bliver den næste i rækken, når det kommer til salg i næste uge. Efter nogle meget enkle colorways genopliver den de farvede cirkler på mellemsålen. Naked har åbent for tilmeldinger til deres lodtrækning indtil på mandag.


Samtidig synes Yeezy Mafia sikre på, at ovenstående colorway af V2-versionen af Yeezy 700 bliver den næste i rækken, når den efter sigende kommer i salg den 23. marts. Men det er altså stadig uofficielt.


Arkk udvider lineuppet

Det fremadstormende danske sneaker-brand er klar med endnu en ny model til lineuppet. BRKTON, som den hedder, tager mærkets mest markante sål, W13, i en ny retning med et mere livstilspræget design af overdelen. Den blander mesh, læder og ruskind til at skabe et enkelt og monokromt men stadig detaljeret look. Den fås i to colorways og koster 1.150 kroner hos Arkk.


Samtidig har Arkk også for nyligt lanceret deres PWR55-sål, som er den mest sporty i deres sortiment indtil nu og næsten minder om løbesko a la Nikes Zoom Fly. Den er også et billede på Arkks udvikling mod at gøre snørebåndene en mere aktiv del af deres design. Denne Axionn Mesh PWR55 koster 900 kroner hos Arkk.


Udfordringer fra Y-3

Yohji Yamamoto har altid fokus på detaljerne, og hans Y-3-sneakers skubber ofte til grænserne og vores forventninger, som her med den ny Kasabaru-model, hvor især skålens udskæringer skaber et særegent look. Den koster 2.450 kroner hos Y-3.


Nike fortsætter sit Blazer-fokus

Vi har set flere nye opdateringer af den klassiske basketsilhuet i den seneste tid, som for eksempel Slam Jams bud, hvor Swoosh’en blev vendt på hoved. Nu har Nike så lavet en ‘Rebel’-version af silhuetten, der inkluderer detaljer som en skæv hælsyning, Nike skrevet bagvendt på hælen, det store påsyede logo-tag og den dekonstruerede pløs. Skoen fås også i grå og koster 650 kroner hos Feature i USA.


Endnu vildere går det for sig, når Sacai sætter deres præg på Blazer Mid. Her er der nærmest dobbelt op på alting: To pløse, to Swoosh, to snørebånd og dobbelt op på modellens ekstra mudguard-detaljer. Den forventes at koste omkring 950 kroner, når den kommer til salg omkring den 19. april.


Mere Sacai

Ja, hvis du ikke kan vente på Blazer Mid, så har Sacai også doblet op med LDWaffle-modellen, der er en blanding af Waffle Daybreak og LDV Fusion og altså også inkluderer to pløser, Swoosh’er og snørebånd. Den kommer til salg i næste uge, hvor Naked har den til 1.300 kroner, men du skal først lige blive trukket i deres ‘First Come First Serve’-raffle, som slutter på mandag.


Vivienne Westwood skal skubbe til Asics

Det er et sjovt samarbejde, Asics nu kaster sig ud i. Umiddelbart er den engelske designer ikke den første, man tænker på, når man snakker om sneakers, men det kan absolut vise sig at være en fordel. I hvert fald skal hun nok finde på noget sjovt, når hun skal fortolke nogle af Asics-modeller.

Samarbejdet skulle efter sigende blive en større et, men de lægger ud med to modeller, som lander i april. Indtil videre har de teaset denne version af en GEL-Mai Knit MT.


Converse prøver grænser af

Eller måske er det så meget sagt, for der kan efterhånden ikke være mange designdetaljer, som ikke er blevet prøvet af på flagskibsmodellen Chuck Taylor All Star. Alligevel virker det friskt, når Converse i deres SS19-kollektion inkluderer tre nye versioner, der især skiller sig ud med gennemsigtige såler.


SSENSE har to af de nye colorways på hylderne til 750 kroner.


Klassiker som enkelt slip-on

Det kan godt være, at det er en ikonisk basketballsko, men det afholder ikke Nike fra at bruge Michael Jordan-arven til at skabe en nærmest hygge-agtig slip-on-version. Snørebåndene er fjernet, så du let kan hoppe ind og ud af skoen – oplagt til det spirende forår. Skoen er lige kommet til salg i dag, men er allerede udsolgt hos Nike, og Sneakersnstuff har kun én størrelse tilbage, så du skal være heldig, hvis du skal nå det.


Burberry hopper med på sneaker-bølgen

Der er noget af den seneste sneaker-trend over Riccardo Tiscis bud på en Burberry-silhuet, altså den hvor en sko nærmest sættes ned i en anden, eller oven i en anden sål i hvert fald. Det kan man jo også sige, at Balenciagas Triple-S dyrker, ligesom vi senest har set Sankuanz og Alyx laver versioner af såler, man træder ned i med en anden sneaker.

Det er lidt det look, der er her, hvor en enkel, næsten Adidas Samba-agtig sål sidder oven på en mere trail-dyrkende sål, mens overdelen også har flere tekniske detaljer. Burberry RS5 koster 666 (!) euro, eller 4.950 kroner hos Matches Fashion, hvor du kan forudbestille den nu.


Kendall Jenner hjælper Adidas med enkel satsning

Med deres Sleek-serie har Adidas skabt et fokus på en enkel silhuet, der låner meget af sit look fra tennisklassikeren Stan Smith, og som skaber ro til at lade få virkefulde elementer larme. Serien er målrettet kvinderne, og nu har Adidas hevet Kendall Jenner ind som kampagnemodel for en række nye modeller, der lige er kommet i salg i brandets webshop.

Læs også: Kansas gør klar til modecomeback med to stærke samarbejder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af