10 modetendenser der skal stoppe nu

Trends kommer og går, men nogen skulle virkelig aldrig have gjort indtog, og selvom vi danskere er et forholdsvist konservativt klædt folkefærd, går det alligevel gruelig galt nogle gange.
10 modetendenser der skal stoppe nu

Vi har tidligere argumenteret for, at tendenssnakken er ved at miste sin relevans i en tid, hvor modetempoet er sat på unaturligt turbo, og miljødebatten fylder mere og mere. Visse tendenser er dog sejlivede.

Vi har samlet nogle af tidens værste trends, som vi gerne levede uden, i håbet om et bedre 2019.

Men ro på, listen skal selvfølgelig tages med et gran salt. Hvis du hviler i det, du har på, kan du sgu slippe af sted med det meste.

Stramme jeans og chunky sneakers

Det har aldrig set godt ud. Til nogen. Proportionerne er underlige, og dine fødder ser enorme ud. Og så er det da fint, at du har sparet penge og købt et par billige Just Junkies-bukser for at få råd til et par Balenciaga-sko, der har spist to af sine egne og beholdt sålerne som trofæer, men come on

De koster alligevel alt for meget og er fuldstændig udkørte, men få nu styr på proportionerne frem for alt. Det ser latterligt ud.

Logobånd

Der er intet, der skriger, at du prøver at være en del af en bestemt kultur, som når du tager et par tracksuit-bukser på med branding ned langs hele benet. Det bliver ikke bedre, at du har en matchende overdel, og du bliver hverken Gilli eller videre street, fordi der står Muf10 eller BLS over alt – intet ondt om de to brands i øvrigt.

T-shirt ud over hoodie

Hoodien poser forfærdeligt, uanset hvor stor en t-shirt, du finder, og ærmerne ser uproportionelt store ud. Mest af alt ligner det, at du gerne vil vise din nye t-shirt frem for en hver pris, og det bliver alt for forceret. Du skal nok få rig mulighed for at vise den frem, hvis du virkelig synes, den er så fed.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ev Bravado (@murderbravado) den

Rapperen Jay Critch i Murder Bravado

Rhinsten

We get it. Det så smart ud på din yndlingsrapper, og det kan også være pænt, men nu har vi godt nok set det. Brandet Murder Bravado har mestret det i mange år, så hvorfor alle mærker pludselig kaster sig over det nu, og hvorfor alle pludselig køber ind på den trend, er lidt uforståeligt.

Billige high-street-smykker

Man kan godt se forskel på billige smykkematerialer og rigtigt sølv. Særligt fordi de billige smykker gør dine fingre grønne, og smykkerne efter to dages brug bliver mørke. Det er ikke særlig pænt – slet ikke hvis du vælger at købe enorme ringe, der i forvejen ser akavet store ud på dine hænder.

Det behøver ikke være super dyrt, men tag dig selv den frihed at investér i rigtigt sølv eller guld. Farven holder, og det ser pænt – også efter noget tid.

Overdrevet farvekoordinering

Ingen tvivl om at det kan fungere med et par subtilt matchede items, men lad nu vær med at overgør det. Det ligner et kostume, når din knaldrøde hoodie matcher både sko og taske. Man mistænker næsten, at du skemalægger, hvad du tager på dag for dag.

Hoodies med lange ærmer

Vetements og Gosha gjorde det til en ting, og det spredte sig hurtigere end en steppebrand over hele verden, men nu skal vi godt nok have slukket ilden endegyldigt. Det er fint, dine ærmer stacker lidt, men hvorfor helvede skal de gå ned til knæene. Det er hamrende upraktisk, og selvom det sikkert har fungeret på catwalken, fungerer det ikke i praksis.

‘Jeg har trænet ben’-looket

Hvorfor skal store veltrænede fyre altid gå i de strammeste bukser? Det ser spøjst ud, og man kan altså godt se, at du er stor, selvom dine bukser ikke klæber sig til dine lægge. Det fjerner om noget lidt af din forcerede maskulinitet.

Buksekæder

Et fedt lille, edgy touch, men det gør dig hverken rebelsk eller til noget stilikon at hænge billige sølvkæder ned fra din bukserem. Heller ikke selvom du er stamkunde hos Episode og har din helt egen autentiske vintage-vibe kørende.

Saint Laurent-uniformen

Saint Laurent er helt sikkert et fantastisk mærke, men du behøver måske ikke købe head-to-toe og totalt droppe at gå i andre brands. Udover det faktum at det bliver vildt stift og ser utrolig ubehageligt ud med bukser, der næsten er malet på, så bliver det meget uvarieret at se på, når du ikke kan gå i andet. Også selvom du ændrer farve på din flannel-skjorte og har forskellige cowboy-boots at tage på fra dag til dag.

Læs også: Behøver vi stadigvæk at snakke om modetendenser i 2019?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af