Kim Kardashians stil havde ikke været den samme uden Kanye West

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Med Kanyes sans for både stil og markedsføring, som han har vist med både sin merchandise og Yeezy-kollektionerne, er det ikke overraskende, at han har haft en finger med i spillet i forhold til sin kone Kim Kardashians stiludvikling.

Vi har også tidligere hørt, om hvordan han skrev til hende, at hun måtte stoppe med at gå med store solbriller og i stedet bytte dem ud med tidens mindre, ‘The Matrix’-lignende designs.

I et nyt interview i forbindelse med hendes forside på maj måneds Vogue – hendes første soloforside på magasinet – afslører Kim Kardashian endnu et eksempel på Kanyes stilindflydelse.

»Da vores forhold stadig var ret nyt, spurgte han, om han måtte give mig en stil-makeover. Jeg var åben: Klart! Klæd mig på! Han drog mig til en Lakers-kamp og gav mig en sort Givenchy-læderkjole og Tom Ford-slangeskindssko på. En hold stilister kom til mit hus, og da vi kom hjem, var der sko i en bunke, der næsten nåede loftet, som de havde taget ud af min garderobe. Jeg havde kun to par tilbage. Jeg begyndte næsten at græde. Jeg havde brugt årevis på at samle dem. Og så var der rækker og rækker af tøj fra designere, som jeg aldrig havde hørt om før som Lanvin, Balmain og Margiela«, siger Kardashian i interviewet.

Mens det lyder vildt, at hun – med alle sine egne stylister og liv som realitystjerne – ikke skulle kende de designere, så virker det meget plausibelt, at Kanye har spillet en vigtig rolle i Kardashians ryk mod en mere enkel, monokrom og sexet garderobe, hvor oversize blazere og kropsnære leggings og bodystockings er nogle af hendes go-to styles.

»Jeg var slet ikke fornærmet«, fortæller Kardashian til Vogue. »Fordi jeg så, hvilken respons jeg fik – og han havde ret. Han har været min go-to stylist lige siden. Jeg har altid beundret, hvordan han markedsføre ting eller finder på ideer til sine videoer og sine egne looks – han tænker forud«.

Læs hele interviewet, hvor Kardashian også fortæller, at hun har tænkt sig at læse til advokat, hos Vogue.

Læs også: Michelle Obama indtog Royal Arena i Stine Goya-jakkesæt: »Michelle repræsenterer alt, hvad vi stræber efter«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af