Michelle Obama indtog Royal Arena i Stine Goya-jakkesæt: »Michelle repræsenterer alt, hvad vi stræber efter«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ELLE DK (@elledanmark) den

Da Michelle Obama i aftes trådte på scenen i Royal Arena, var hun iklædt et lyserødt jakkesæt fra Stine Goya. Det var specieldesignet til den tidligere præsidentsfrue, men inspireret af et jakkesæt en en mindre kollektion, som Goya lancerede hos webshoppen Net-a-Porter sidste efterår.

»Vi vidste, at Michelle Obama ville starte anden del af hendes europæiske bogturné i København og var ivrige efter at finde en måde at arbejde med hende«, fortæller Stine Goya-holdet i en mail.

Det er åbenbart en del af Michelle Obamas turné, at hun og hendes stylist Meredith Koop gerne vil arbejde med lokale designere om at iklæde hende – og her blev Stine Goya udvalgt blandt de danske valgmuligheder.

»I løbet af den seneste måned har vi arbejdet utrætteligt og i tæt samarbejde med Meredith og Michelle for at skabe et specialdesignet look, der passede til både vores dna og Michelles stil«, skriver Goya-holdet.

Og det var selvfølgelig en stor ære for den danske designer at se Obama, der blandt andet har tre Vogue-forsider under bæltet og som præsidentsfrue netop var kendt for at bruge sit tøj strategisk (som at have en lokal designer lavet det), i hendes jakkesæt.

»For os repræsenterer Michelle alt, hvad vi stræber efter at repræsentere med vores kollektioner – styrke, intelligens, uafhængighed, selvtillid. Fru Obama har en livlighed og en gejst som ingen andre. Hendes rolle som aktivist, mor, forfatter viser kvinders flersidighed. Vi er meget beærede over at have arbejdet med hende under den europæiske turné«, siger Stine Goya via mailen.

Læs også: North West får sin første magasinforside – i Saks Potts og stylet af sin mor Kim Kardashian

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af