Den røde løber var en rodet affære til Billboard Music Awards – men så var der Diplo

Musikerne tager ofte flere chancer på den røde løber end filmfolk, men det er ikke altid, at det er en god ting. Vi ser nærmere på dem, der trods alt gjorde det bedst ved nattens prisuddeling i Las Vegas.
(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Taylor Swift

Flæser, flæser, flæser. De forsvinder aldrig helt fra modebilledet, og på Taylors korte kjole med gennemsigtige detaljer bidrog de med noget aristokratisk og formelt. Samtidig spillede den pastellilla farve sammen med hendes relancerede visuelle identitet i forbindelse med singlen ‘ME!’.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Cardi B

Man ved aldrig helt, hvor man har Cardi B. Hun går fra de vildeste Mugler-looks og farverig Saks Potts-hype til pludselig at dukke op til Billboard Awards som en egyptisk mavedanser. Det var Moschino, der stod bag looket, og måske varmede rapperen bare op til mandagens store Met Gala, hvor temaet er camp, og en kjole som denne (og Moschino generelt) nok passer godt ind. Ikke hendes bedste outfit nogensinde, men hun fik i hvert fald vist, hvor meget hun har trænet de mavemuskler.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Sophie Turner

Hun er i den grad vokset i takt med ‘Game of Thrones’ og Sansa Stark – ikke mindst takket være hendes parløb med Louis Vuitton, som også står bag denne futuristiske buksedragt. Det er især de overdrevne skuldre, der få hende til at ligne en, som lige er hoppet ud af Star Trek-serien. Men det fortsætter hendes perlerække af power-looks.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Ciara

Som om hendes en kjole med slæb, dyb udskæring og skulderudsmykning – for ikke at snakke om hendes massive choker – ikke var nok, så havde Ciara taget sin søn, Future Zahir Wilburn, med. Og hvis børn i sig selv ikke er en stærk modeaccessorie, så er børn i fuldt Versace-sæt det i hvert fald.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Diplo

Vi elsker Diplos nye countrykærlighedsaffære – både musikalsk og stilistisk. Han bærer også sine looks med den største overbevisning og selvfølgelighed – selvom man også fornemmer et vist glimt i øjet. Og så er han altså blot den seneste af mange til at finde tilbage til rødderne. På det seneste har vi også set folk som Solange og Cardi B omfavne country-looket, ligesom flere modebrands har taget både cowboyhatten og -støvlerne frem fra gemmerne igen.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Ella Mai

Cykelshorts og blazer har længe været en ting. I hænderne på Ella Mai blev looket en tand hårdere, når det hele var af læder. Med sokkestilletter, sort højhalset trøje og håret i en høj, stram knold var hun benhård at se på, mens de røde læber blødte looket lidt op.

(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Halsey

Som Cardi B får Halsey ofte prøvet lidt af hvert af. Vi er mest til hendes store jakkesæt eller mere casual looks, men i nat gik hun balkjolevejen. Blondedetaljerne og den mørke læbestift slog dog stadig hendes power fast.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Paula Abdul

Blazerkjolen, hvis vi skal kalde looket det, er efterhånden blevet en fast del af de fleste røde løbere, og det gør os absolut ingenting.  Paula Abdul tilføjede lidt elegance til outfittet med de sølvfarvede frynser og matchende stilletter.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

James Charles

Makeupkendissen stod skarpt og tog især kegler på detaljerne som Off White x Converses-sneakers, Louis Vuitton-kæden og spidse sorte negle. Til gengæld havde vi nok droppet butterflyen, men hey…

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Lucas Jagger og Mandla Morris

Som sønner af Mick Jagger og Stevie Wonder bliver der selvfølgelig holdt øje med en, og i går aftes beviste begge børn, at de i hvert fald har styr på stilen. Jagger tog rock-cues fra sin far med en stumpet blazer og læderstøvler, mens Morris blandede streetwear ind i sit læder-look med bæltetaskerne, som vi kender fra blandt andre Virgil Abloh. Befriende med lidt ungdommelig stilsikkerhed fra begge.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Amanda Seales

Vi er vilde med geometrien på Seales ellers enkle little black dress. De skulpturelle linjer tilføjer noget futuristisk til hendes look. Og så er snorene på hendes stilletter en fin detaljer, der netop spiller sammen med linjerne.

Læs også: Stjernerne gemte deres bedste looks til scenen til Billboard Music Awards

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af