Billie Eilish viser sin enorme turnégarderobe frem i ny video: »Jeg betaler ikke for en skid længere«

Hun er her og der og alle vegne. Nu har Hypebae publiceret et videointerview med Billie Eilish, hvor de møder hende på et turnéstop i Toronto og få et kig på hendes ret store garderobe, der selvfølgelig indeholder et hav af oversize gear og en masse af de goth-prægede smykker, som hun elsker at have på – både på og uden for scenen.

Hun viser et eksempel på et outfit, hun typisk går i, når hun ikke optræder, der fremhæver hendes hang til at blande luksusmærker som Gucci med mere ukendte ting. Det typiske scene-outfit, hun viser frem, er det grafitti-look fra Freak City, som hun faktisk allerede har optrådt i. Hun fortæller samtidig, at hun altid har shorts på på scenen.

»Men de er ikke shorts, som bitches-shorts. De går normalt til under knæet. De ideelle stammer fra Siberia Hills. De har en snor i livet. Alt mit tøj kan sagt være stort, bare der er en snor«, siger hun og teaser samtidig et kommende samarbejde med brandet, som hun også ofte er blevet spottet i.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Siberia Hills (@siberiahills) den

Hun er lige ved at hive en række sorte styles frem fra samarbejdet, men stopper og siger, at det kan hun ikke vise frem endnu.

Hun slutter med at fortælle om, hvordan hun drømte om et par Nike-sko, da hun var yngre, men kun havde råd til kopier. Sådan er det ikke længere.

»Jeg betaler ikke for en skid længere«.

Læs også: Billie Eilish fortæller om sit nye liv som popstjerne: »Hele mit liv er planlagt frem til 2021«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af