Kylie Jenner beviser sit forretningstalent – laver meme-hoodie

Kylie Jenner beviser sit forretningstalent – laver meme-hoodie
Kylie Jenner og Travis Scott. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Memes er selvfølgelig for længst blevet et markedsføringsredskab. Det har Drake tidligere bevist, at han har godt styr på, og nu er Kylie Jenner også klar til at spinne guld på den meme, hun ufrivilligt er blevet centrum i den seneste uge.

Den unge entreprenør har nemlig lige sat en hvid og en sort hoodie til salg i sin webshop med teksten ‘Rise and shine’ samt sit ansigt i en Teletubbies-lignende sol. På den måde har hun vendt internettets morskab på hendes bekostning om til sin egen fordel.

‘Rise and shine’ refererer nemlig til et kort klip fra en video, som Jenner delte på Youtube, hvor hun viser rundt på sit kontor. Mod slutningen af videoen vækker hun datteren Stormi ved at synge de tre ord, sådan lidt halvfalsk, og i dag er det alt, der skal til for at blive en meme (med mindre Jenner også har været så dygtig selv at sørge for at sætte bølgen i gang).

Nedenfor er bare nogle af de mange memes, der kom ud af det, og ovenfor er et opslag fra Jenner, der kunne tyde på, at hun også har lavet en sang på baggrund af hele tumulten. Internettet er et vildt sted.

Arianna Grande har også meldt sig på banen. Hun sang ‘Rise and shine’ i sin Instagram Story og spurgte Jenner, om hun måtte sample.

Læs også: Ny Instagram-profil med danske musik-memes er helt genial

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af