Louis Vuitton går efter e-sport-dollars – afslører første ‘League of Legends’-skins

Louis Vuitton går efter e-sport-dollars – afslører første ‘League of Legends’-skins
‘League of Legends’-karakteren Qiyana i sit Louis Vuitton-outfit. (Foto: Riot Games)

Riot Games, der står bag ‘League of Legends’, og Louis Vuitton annoncerede samarbejdet i sidste måned, og nu løfter modehuset og chefdesigneren for brandets kvindelinje, Nicolas Ghesquière, det første outfit skabt til figuren Qiyana – ligesom der er et på vej til Senna. De lanceres i forbindelse med verdensmesterskaberne, der finder sted fra den 2. til 10. november.

Modehuset er det første luksusmærke, der har designet et skin, som altså kan tilkøbes en figur i spillet, og taget skridtet ind i e-sport-verdenen.

Tegning af Qiyana i Louis Vuitton. (Foto: Riot Games)

Qiyanas ouftit spiller på athleisure-looket med tights, men med tydelige Louis Vuitton-luksusmarkører som hoop-øreringene og blondedetaljerne. Toppen minder også om noget, Ghesquière tidligere har vist på catwalken under brandets Resort 20-show.

Model på catwalken under Louis Vuittons Resort 20-show. (Foto: Louis Vuitton)

Det vides endnu ikke, hvad Louis Vuittons skins kommer til at koste i ‘League of Legends’, men Qiyanas outfit er kun tilgængeligt, hvis man spiller i forbindelse med verdensmesterskabsfinalen den 10. november, mens Sennas outfit (som måske er det på billedet nedenfor) først kan købes i starten af 2020.

Senna. (Foto: Riot Games)

Qiyana og Senna er sammen med karaktererne Akali, Ekko og Yasuo med i den digitale rapgruppe True Damage, der i den virkelige verden skulle inkludere folk som Becky G, Keke Palmer, Soyeon fra (G)I-DLE, DUCKWRTH og Thutmose. Gruppen optræder i forbindelse med finalen i verdensmesterskaberne, som finder sted i Paris.

Louis Vuittons logokuffert til ‘League of Legends’-vinderen. (Foto: Riot Games)

Ligesom Louis Vuitton også har designet en rejsekuffert til verdensmesterskabspokalen i herrefodbold, står brandet bag en lignende kuffert til trofæet i ‘League of Legends’-verdensmesterskabet, som altså afgøres i næste weekend.

Læs også: Rosalía festede med Frank Ocean og Arca – i nyt bootleg Louis Vuitton-outfit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af