Kan vi ikke blive enige om, at Lizzos minitaske bliver den sidste af slagsen?

Kan vi ikke blive enige om, at Lizzos minitaske bliver den sidste af slagsen?
Lizzos minitaske fra Valentino. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Tendensen har efterhånden kørt i noget tid – og den har været plat fra start. Så måske er det på tide at blive enige om, at Lizzo lukkede og slukkede for de grinagtige minitasker, da hun i søndags fuldendte sit look med en hvid en af slagsen fra Valentino ved American Music Awards.

Lizzo brugte selvfølgelig tasken som et statement og skrev på Instagram: »Valentino bag big enough for my fucks to give«, fordi hun ikke giver en fuck – og fair nok, men stadig…

De små håndtasker, der dårligt kan indeholde meget andet end en reserveakrylnegl til et nødstilfælde, virker som en del af den slags meme-mode, som vi tidligere har skrevet om, der netop er skabt til at dele vandene, skabe et hav af memes – og altså gratis reklame (som denne artikel måske også er en del af).

Og selvfølgelig har meme-elskere også opsnappet Lizzo og hendes taske. Her er blot nogle af dem:

Lizzo er selvfølgelig også hoppet med på meme-bølgen og forstår effekten af selvironi, når det kommer til internettets yndlingstidsfordriv.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Lizzo (@lizzobeeating) den

I min bevidsthed var det Jacquemus, der for alvor satte gang i tendensen allerede i 2017, hvor Rihanna blev spottet med en dog lidt større version af minitasken. Siden kastede den franske designer sig dog også ud i en endnu mindre version.

Siden har flere designere som Acne og Ann Demeulemeester også lavede deres bud på tasken uden plads til noget som helst. Mens Lizzos Valentino-taske koster omkring 6.000 kroner (!), så ligger de fleste andres omkring 2.000 kroner, hvilket jo også er en slags pris for en taske, der nærmest bare er en accessory på linje med den neglelak, som der dårligt er plads til.

På den måde er minitasken ikke alene fjollet, den kan også let ses som et nærmest arrogant luksusprodukt for folk, der har penge nok til ikke helt at vide, hvad de skal bruge dem alle sammen på. Og den form for luksus kan godt blive lidt kvalm i 2019. Så tak for grinet, Lizzo. Lad os lukke den her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af