Ugens bedste sneaker-nyheder – travl Yeezy-kalender, Star Wars og Supreme-rygter

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Til dig der ikke fik fat i Soullands Blazer

I dag satte Soulland deres seneste Nike SB FRI.day-sneaker til salg, og Blazer-modellen med slangeskindsprint blev hurtigt udsolgt hos begge parter. Måske er det derfor, at Nike hurtigt er klar med et plaster på såret til dem, der gik forgæves. I hvert fald er det det samme print, der pryder denne Air Force 1, som Sneakersnstuff sætter til salg på mandag til 1.049 kroner.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af YEEZY MAFIA (@yeezymafia) den

Travl Yeezy-vinter

Kanye og Adidas lader til at sætte ekstra kog under sneaker-maskinerne op til julehandlen. Mens ‘Stone’-versionen af Yeezy 500 kommer til salg i weekenden, så har Yeezy Mafia publiceret ovenstående release-kalender, og hvis den holder stik, så bliver der sat turbo på.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den


Mens det meste er nye colorways af eksisterende modeller, så stjæler især Yeezy 700 V3 opmærksomheden. Og noget tyder på, at den længe teasede silhuet godt kunne være lige på trapperne. I hvert fald delte Kim Kardashian tidligere på ugen et billede af sig selv med dem på, hvor hun blandt andet skrev: »but these shoesssssss ???«. Den slags gør hun sjældent uden en promo-grund.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kickwhoshow (@kickwhoshow) den

Sacai fortsætter succes

Brandets Nike-samarbejde og den resulterende LDWaffle (og også Blazer) står som et af årets bedste collabs, så det giver mening at presse citronen – ud fra et økonomisk synspunkt i hvert fald. Men kreativt er det faktisk også sjovt at se det ellers farveglade design i en nedtonet colorway, hvor de dobbelte detaljer som Swoosh, sål og mudguard bliver mere subtile.

Mens billeder af den sorte version i læder og ruskind har ramt nettet, så vides det endnu ikke, hvornår den bliver sat til salg, men nogle mener først, at det bliver i marts/april næste år.

Stella holder fanen højt

Stella McCartneys mangeårige fokus på bæredygtighed har givet hende en fordelagtig position, når konkurrenterne endelig er begyndt også at tage deres miljøaftryk seriøst. Imens fortsætter hun selv ufortrødent, og den 2. december er hun sammen med Adidas klar med en ny version af den veganske Stan Smith, som de lancerede sidste år.

Denne gang er der kommet et regnbuetema over designet, mens logostriberne igen udgøres af stjerner. McCartney sætter skoene til salg for 2.050 kroner.

‘Less is more’

Midt i 90’er-flashback, voluminøse såler og tekniske detaljer glemmer man det nogle gange, men 424 er klar med en reminder, om at det enkle nogle gange vinder. Brandets kommende Adidas-samarbejde om modellerne SC Premiere og Pro Model er holdt i hvidt eller sort læder, hvor det eneste, der råber op er 424-logoet i rødt. Skoene skulle komme til salg den 30. november, men det er endnu ikke bekræftet, ligesom butikkerne ikke er offentliggjort.

Adidas går i luften

…eller rummet. Der er nemlig mere nyt fra det tyske sportsmærkes samarbejde med ‘Star Wars’-imperiet. Denne gang er det de ikoniske flyvemaskiner X-Wing og Millennium Falcon, der sætter deres præg på UltraBoost-silhuetterne, henholdsvis en S&L- og 19-variant.


Det er primært på Boost-sålen, at tegningerne tydeliggør ‘Star Wars’-referencerne. Støy i Aarhus har begge modeller til 1.300 kroner.

New Balance ser tilbage

Retro-kærligheden bliver ofte til tidløse far-agtige silhuetter hos New Balance, men her går brandet mere direkte efter de stadig så populære 90’ere, når de genopliver deres 530-silhuet. Med sit løbeskos-look fortsætter modellen lidt de samme vibes, som vi fik for et par uger siden med New Balances 860’er.


530SG, som opdateringen hedder, kommer i fire colorways: Sort, hvid, sølv og gul. Naked sætter de tre sidstnævnte til salg den 2. december til 750 kroner.

Alyx møder Nike igen

Det kan godt være, at han stadig ligger i skyggen af sin tidligere samarbejdspartner Virgil Abloh, men Matthew Williams har godt med vind i sejlene med sit tekniske univers hos Alyx. Det univers præger også det kommende Nike-samarbejde, der udover nogle tekniske jakker inkluderer to colorways af Joyride CC3 Setter.


De mange paneler på sølvversionen er i refleks, men sålen stadig har indkig til de mange gummikugler. Hele samarbejdet skulle komme i salg den 5. december.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jean Carlos (@solebyjc) den

Supreme-rygter

Man ved det først officielt, et par dage før det sker. Sådan er det altid med Supreme. Måske er det også derfor, det er ekstra sjovt at følge med i rygterne om kommende samarbejder. Hvis de taler sandt, så skulle et kommende collab omkring modellen Nike Air Cross Trainer 3 Low igen sætte fokus på tidens mange trail-silhuetter. Men ja, det finder vi nok først endeligt ud af næste år, for rygterne siger også, at den skulle udkomme i foråret.

Nyt fra Nikes ISPA-afdeling

Under sloganet ‘Improvise, Scavenge, Protect, Adapt’ forsøger Nike-underlinjen at skubbe til grænserne med vilde detaljer. Det er de lykkedes med en del gange det seneste års tid, og nu er der to nye silhuetter klar fra afdelingen.


Deres bud på Air Max 720 er meget lige efter deres designbog med flere genkendelige detaljer som de sammensatte knopper på den massive luftpude. Og det fungerer, når detaljerne lykkes med at give modspil til den ellers så dominerende Air Max-mellemsål. Skoen skulle komme i salg den 27. november.


Det samme gælder denne Joyride NSW Setter, der, som navnet afslører, tager udgangspunkt i Joyride-sålen, men vrider den over i en sci-fi-æstetik med overdelens sokke-look og stropper, ligesom den lyserøde mellemsål og blålige overdel er et sjovt match.

Læs også: Er det okay, at resellers støvsuger markedet for eftertragtede releases? »Det er en business, for helvede«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af