De bedste looks fra en vild og kaotisk rød løber ved nattens Grammy Awards

Mens filmstjernerne ofte går glamour-vejen på den røde løber, er der altid mere vildskab, når musikpriserne skal uddeles. I nat handlede det også om at stikke ud i mængden – for enhver pris.
De bedste looks fra en vild og kaotisk rød løber ved nattens Grammy Awards
Lizzo gik all-out til Grammy-uddelingen i nat. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)
(Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Lana Del Rey

Lige så tidløs, som hendes musik kan føles, lige så klassisk gik Lana Del Rey til værks, da hun ankom til Staples Center i Los Angeles i en flot sølvkjole, hvor de løse ærmer og frynserne skabte et både stramt og afslappet look.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Rosalía

Der var også frynser på den spanske stjernes Alexander Wang-kjole, der gik hånd-i-hånd med den måde Rosalía ofte formår at bevare noget latina over sine mange outfits. Her med en lang læder skjorte, der både skaber western-associationer og føles rød løber-værdig. Og så selvfølgelig tilføjet lange, spidse og glimtende negle.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Ariana Grande

Det kan godt være, at de fleste andre i musikbranchen ikke går efter filmglamouren, men det stopper ikke Ariana Grande. Hun havde ovenikøbet to looks, som hun tog ned ad den røde løber, og hendes Giambattista Valli-kjole var netop et rent Hollywood-eventyr med sine mange lag af tyl – selvom den grå farve var en sjovt twist og tog lidt af prinsesse-følelsen af det.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Billie Eilish

Hun var aftenens helt store højdepunkt i salen, da hun vandt i alle de seks kategorier, hun var nomineret i, men på den røde løber havde hun måske ikke sin bedste aften. Gucci-looket (hvis det altså var ægte – man ved aldrig med Billie) var meget hende, men føltes noget mere mormor-agtigt, end hvad hun ofte ses i – trods ansigtsmasken.

Billie Eilish på scenen. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Faktisk var vi klart mere til den lyse version af looket, som hun optrådte i under showet. Det føltes mindre rodet, og den grønne hårfarve kom mere til sin ret, når den ikke skulle kæmpe med tøjet – kun neglene.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Tove Lo

Man kan diskutere om dette vintageVivienne Westwood-jakkesæt er flot, men det er så godt set til Tove Lo. For med hendes feministiske og kropsfrigørende projekt var den flabede udskæring, der afslørende en flot retro-bh, helt perfekt. Mere business end vi er vant til fra hende, og så stadig totalt in your face.

(Foto: Rich Fury/Getty Images)

Steve Lacy

Noget andet fedt, når musikerne rammer den røde løber, er, at mændene også kan finde ud af at udfordre den klassiske smoking. Det gjorde Steve Lacy med dette Comme des Garçons-look, hvor blazerens ekstra draperede detaljer spiller sammen med nederdelen, mens Rick Owens’ vilde snørestøvler gav et ekstra pift til outfittet.

(Foto: Amy Sussman/Getty Images)

Lizzo

Ligesom Ariana Grande havde Lizzo ikke tænkt sig at misse en mulighed for at gå fuld eventyr på den. Hendes Atelier Versace-kjole var ren luksus med den lange pels, mens hun selvfølgelig også havde sørget for lange, matchende negle.

(Foto: Rich Fury/Getty Images)

Billy Porter

Han er i en kategori for sig selv og fuld af kreativitet, når han sætter sine looks sammen. Det var Baja East, der stod bag dette disco møder Zorro-outfit, der faktisk lykkedes med at være elegant trods se mig-lysten.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

FKA Twigs

Det er ikke, fordi jeg er den største fan af englænderens barokke look, som hun har kørt i forbindelse med lanceringen af hendes seneste album, men man må give FKA Twigs, at når hun gør noget, så gå hun fuldt ud. Og hvis man snakker om statement-ærmer, der stadig er en ting i moden, så må man sige, at hun lavede en markering her.

(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Tyler, the Creator

Igen, mænd i musik kan noget. Som taget ud af en Wes Anderson-film dukkede Tyler op i dette fantastiske bellhop-look og beviste igen, hvor god han er til farver – og spas, selvfølgelig.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Chrissy Teigen og John Legend

Aftenens par, uden tvivl. Fra Teigens vilde skuldre og peplumtop med dyb udskæring til Legens både stramme og asymmetriske blazer/frakke var de et stærkt match – uden at det føltes forceret.

(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

H.E.R.

En kimono på den røde løber? Ja, hvorfor ikke. Især når den var så farverig og mønsterlegende som denne fra Dsquared2. Det brede mavebælte var også med til at skabe en mere interessant silhuet, mens de store solbriller understregede bohemefølelsen.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Alessandra Ambrosio

Der var ikke meget boheme over Ambrosio, der til gengæld skabte en flot og anderledes, grafisk look. Det asymmetriske og spillet imellem de korte shorts, den stropløse top og den sorte side var ganske enkelt fantastisk.

(Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Kelly Osbourne

Godt nok var farmand skarp i sin signaturfrakke, kors og runde briller, men det var Kellys buksedragt og flotte blazer, der stjal opmærksomheden. Med hatten, det lilla hår og emblemet på jakken var hun næsten som en stilet heks, der var ankommet direkte fra Hogwarts.

(Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Iggy Pop

Stil handler jo om personlighed – og om ikke at give et fuck. Og ja, uden skjorte og med blingsandaler gav rockikonet i hvert fald sit eget twist på jakkesættet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af