Supremes Oreo sætter for alvor deres hype på spidsen

Skate-brandets accessories har altid leget med ideen om, hvad man kan sælge bare takket været et logo, men nu tager de skridtet fuldt ud.
Supremes Oreo sætter for alvor deres hype på spidsen

Fra brandslukkere og kojern til en mursten: Supremes accessories skaber efterhånden mere opmærksomhed end tøjet, når det legendariske newyorker-brand annoncerer deres store halvårlige kollektioner. Det er her de for alvor leger og overrasker, men det har også altid været her, James Jebbia og co. har ladet til at formå at se sig selv lidt ude fra.

Hypen omkring Supreme kører stadig på højt niveau, og alt med det famøse bokslogo er en næsten sikker indtægtskilde for enhver reseller. Det er det, disse accessories understreger. For hvem havde forestillet sig, at en clout-hungrende teenager ville betale tusindvis af kroner for en mursten? Eller i det hele taget bare være interesseret i at købe en mursten?

Ifølge The Guardian blev Supremes mursten dog netop solgt for 6-7.000 kroner hos resellere i 2016, efter at skate-brandet hurtigt meldte udsolgt (som altid). De havde taget 200 kroner for en mursten.

Jeg har altid håbet (og valgt at tro på), at det var Supremes måde at udstille det absurde i deres hype og folks hungren efter logoet. Som da folk skabte kaos i New Yorks subway for at få fingre i de metrokort med Supreme-logoet, som tilfældigt var distribueret i billetautomater.

På den måde kunne helt almindelige mennesker, uden Supreme-viden eller -interesse altså også ende med at bruge et af de metrokort, som andre hungrede sådan efter. Det samme gjorde sig gældende, da Supreme overtog New York Post-forsiden i 2018.

Nu sætter Jebbia og co. dog deres hype yderligere på spidsen. Da den kommende SS20-kollektion, som bliver sat til salg i Supreme-butikker på torsdag og kommer online fra den 27. februar, blev offentliggjort i går, inkluderede den nemlig et Oreo-samarbejde blandt årets accessories – sammen med blandt andet en BMX og cykelhjelme.

Det er, så vidt jeg har overblikket over, første gang, at Supreme introducerer et forgængeligt produkt, og det bliver spændende at se, hvad det gør for hele reseller-markedet. En pakke med tre Oreos vil eftersigende blive solgt for omkring 50 kroner i butikkerne. Ud over at folk gerne gå i Supreme og associeres med brandet, så ligger der ofte også en investering i at købe ting fra accessories-kollektionen og sikkert også en samlermani. Men hvad så meget en småkage/kiks, der rådner efter noget tid?

SS20-kollektionen inkluderer også Ziplock-poser, så du kan selvfølgelig opbevare dine Oreos lidt længere i den lufttætte pose, men altså… Vil vi se folk støbe deres Oreos ind i gennemsigtig plastik, så de holder forevigt? Kan man overhovedet det?

Lige meget hvad så tager Supreme skridtet videre her og lykkes igen med at udstille det absurde i deres hype (samtidig med at de bidrager yderligere til den).

Men gad vide, om den smager godt, den Oreo?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af