Ganni, Wood Wood, Soulland m.fl. åbner deres butikker igen

Ganni, Wood Wood, Soulland m.fl. åbner deres butikker igen
Nina Marker under Gannis seneste modeshow i januar. (Foto: Copenhagen Fashion Week)

»Vi har savnet jer«.

Sådan skriver Stine Goya i en pressemeddelelse, hvor tøjmærket annoncerer, at der fra i morgen igen vil være åbent i butikkerne i Gothersgade og Volden, mens butikken på Østerbrogade fortsat vil være lukket på grund af coronakrisen.

Mens frisører, restauranter og storcentre stadig skal holde lukket frem til den 10. maj, som det ser ud nu, så prøver flere tøjbutikker nu at få gang i forretningen igen.

Også brands som Wood Wood, Ganni, Soulland, Mads Nørgaard, Norse Projects og Le Fix har annonceret, at de igen åbner dørene for kunder. Det bliver dog med fokus på sikkerheden, så flere vil sørge for, at der er max ti mennesker i en butik samtidig.

Hos Mads Nørgaard vil det endvidere være muligt at bestille tid, så man undgår en eventuel kø foran butikken.

»Med tanke for hinanden vil genåbningen af butikkerne ske ud fra regeringens retningslinjer«, skriver Mads Nørgaard i en pressemeddelelse.

De fleste åbner i morgen torsdag, men vil måske operere med andre åbningstider end normalt. Hos Stine Goya er der for eksempel kun åbent mellem klokken 12 og 16, så tjek inden du slipper dit underernærede shoppegen frit.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af