Kira & The Kindred Spirits – lige på og rock

Det var lige på og rock da Kira med sine beslægtede ånder i går indtog den lille intime scene på det tilpas fyldte Loppen. Det var et show, skåret til en større scene, og man kom langsomt til at savne inderligheden bag det ekspressive udtryk.

Kira Skov slog fast, at hun ER en af de stærkeste stemmer i dansk rock, og backingen fra bandet fejlede bestemt heller ikke noget. Hendes optræden var, ja, lad os bare kalde den SUPER sexet. Med bare tæer og stramme læderbukser var opmærksomheden sikret, og da bandet lagde ud med det stærke rocknummer, deres seneste single “Save me” var publikum på fra starten.

Der var en fin balance mellem numre fra sidste års debutalbum “Happiness Saves Lifes” og nye numre i samme spor. Numre som “Unimpressed”, som Kira politisk elegant fik dedikeret til den nye regering og deres ide om at rydde Christiania, og “Lead you on” blev i koncertversionerne spillet ud og løftet helt op, hvor det dirrede.

Når Kira kælent lod sine fingre glide hen over det stramme maveskin under den pailletprydede røde top, og samtidig sang af sine lungers fulde kraft, var resultatet en imponerende blandingen af en rock-mama’s gennemslagskraft og en ung piges uskyldighed. Udover at være en unik stemme, er hun også en unik personlighed på scenen.

Der var ikke mange led i dronningerækken op til Janis Joplin, men alligevel kom udtrykket til at savne inderlighed hen over den ordinære spilletid på omkring en time. Specielt de mere afdæmpede numre havde svært ved at fænge med mere end god lyd og imponerende sammenspil, og det var faktisk først i det elegant opbyggede første ekstranummer “Giving in”, at man også mærkede lidt til hjertet bag sangene.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af