ROSKILDE: The Psyke Project – for meget larm!

Efter en meget kikset præsentation af campingscenens konferencier, sparkede The Psyke Project gang i festen på campingscenen.
Med en fed vibe og god energi på scenen, formåede bandet at komme et godt stykke ud over scenekanten og ud til det talstærkt fremmødte publikum. Der var fart over feltet og lagt op til en eksplosiv koncert, men her sluttede de høje forventninger også. Resten af koncerten viste sig at blive en meget skuffende og middelmådig oplevelse, da numrene var alt for ens og manglede personlighed og identitet.
Sceneshowet var ellers OK og især den ene guitarist var underholdende at se på. Med sine Top Gun-solbriller og totalt crazy skater-stil fyrede han den af i bedste trucker-stil. Desværre var det ikke helt nok til at opveje forsangerens meget påtagede attitude, der ikke rigtig virkede troværdig.
The Psyke Project spiller faktisk meget godt, men den førnævnte manglende variation i numrene, gør at bandet fremstår som et halvhjertet orkester. Jeg vil tro at de folk der stod forrest til koncerten og fik nogle af de gratis CD’er som bandet delte ud efter koncerten ikke vil give mig ret i min bedømmelse, men jeg kedede mig meget hurtigt.
Jeg håber at disse 5 gutter gør et bedre stykke arbejde i fremtiden for energien mangler ikke, men det gør kvaliteten.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af