Freerange Records

Pladeselskabet Freerange, der stammer fra det engelske, er anderledes fra de fleste andre (især kommercielle) pladeselskaber på den måde, at de har succes! Der bliver på ingen af deres snart mange udgivelser gået på kompromis med kvalitet, og stilen er hver gang et eller andet sted mellem broken beat og deephouse – som regel med en masse tech’ede eller jazzede elementer.

Selvom du måske ikke kender så meget til selve selskabet, kan det dog til gengæld snildt være – hvis du bevæger dig lidt i det københavnske natteliv – at du har hørt om selskabets bagmand; den engelske DJ og producer ved navn Jimpster (med det mere borgelige navn Jamie Odell), der bl.a. har optrådt til den seneste D’ Store Mix-fest i Radiohuset, to gange på onsdagsklubben VeryDisco og for nyligt på Vega.

Efter som at Jimpster er DJ kan man godt undre sig lidt over, at denne opsamling – til forskel for de fleste andre i den elektroniske genre – ikke er mixet sammen, men at alle tracks i stedet høres i deres fulde længe. Dette kan til tider blive lidt irriterende og langtrukkent, da de fleste numre er ca. 6 min. eller længere – dog ikke noget stort minus! Slet ikke da pladen er spækket med sublime tracks med dyb techhouse (tjek især Switch og “Get Your Dub On”), knækkede rytmer og masser af jazz inspiration i højsædet! Freerange er helt sikkert (stadig væk) et pladeselskab at holde øje med!

Freerange Records. 'compilation'. Album. Freerange Records.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af