Ulf Wakenius

Kærlighed er nøgleordet for denne cd af den svenske guitarist Ulf Wakenius med sin første skive for danske Stunt Records. Albummet er nemlig dedikeret til Wakenius’ kone Anna-Lena.
Med sig på albummet har han 3, på hver deres felt, meget dygtige herrer. Pianisten Carsten Dahl og trommeslager Morten Lund begge fra Danmark, og sin landsmand Lars Danielsson på bass.
Albummet er indspillet akustisk og giver derved cd’en en meget live-agtig stemning.

Ulf Wakenius har tydeligvis haft et ønske om at lave et fredfyldt og harmonisk album, og det lykkes til fulde. Det er en cd man gerne sætter på til en lille hyggelig og intim middag. Der er intet at klandre på lydsiden og i sammenspillet mellem de fire, det fungerer perfekt. Stemningen af fred og harmoni er dog både albummets styrke og svaghed. For selv om albummet stinker af vellyd og god produktion igennem hele albummet, bliver det nemt lidt kedeligt og ensartet da numrene lægger sig meget op af hinanden.

Selv gennem flere aflytninger er det svært at vide om man er kommet til skæring 2 eller 8. Derved går albummet også hurtig hen og bliver noget man sætter på som baggrundsmusik, i stedet for noget man sætter på, fordi man vil sidde med en lækker flaske rødvin og nyde noget god musik. Undertegnede kunne godt have ønsket sig lidt mere spændende og ekvilibristisk spil fra de 4 herrers side, da albummet er lidt for ufarligt efter min smag.

Ulf Wakenius. 'Forever You'. Album. Stunt Records.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af