Screamin’ Eric

Danske Screamin’ Erics første egentlige album ‘Freak Show’, er udkommet på det skånske selskab HepTown. Og hvilket album. Screamin’ Eric gir den fuld skrue fra pladens begyndelse. Der er dømt party punk skåret over en hurtig rock n’ roll møder rockabilly læst fra ende til anden.

Dette er støjrock i den bedste stil. Hurtige skramlende riffs og inciterende stemme, fuld af attitude. Endnu en af de plader, der får en til at svede bare ved at lytte til den.

De 12 sange på skiven har en samlet spilletid på 30 minutter hvilket er garant for lige ud af landevejen rock n’ roll. Der mangler bare en smule variation – selv efter et par gennemlytninger er det svært at skelne de enkelte sange fra hinanden. Kvaliteten er dog på samme måde konsistent og holder et højt niveau hele vejen. Især er der godt gammeldags guitarfræs for alle pengene med slide, og alt hvad der dertil hører.

Screamin’ Eric har eksisteret i 12 år og har et par EP-udgivelser bag sig, der dog ikke har bragt dem for alvor ind i rampelyset.
Med rock ‘n’ roll-bølgen, herhjemme levendegjort af bands som The Breakers og The Raveonettes, er markedet nok for alvor modent til Screamin’ Eric. Er man til endnu mere upoleret lyd og ‘spark i røven’ rock, er ‘Freak Show’ helt klart et udmærket alternativ.

Screamin’ Eric. 'Freak Show'. Album. Heptown Records.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af