The Alpine

The Alpine fra Aalborg har begået demo EP’en ‘Four New Numbers’.
Lad det ikke være den helt store overraskelse at denne skive indeholder netop 4 sange. Andre overraskelser er der heller ikke mange af på pladen.

The Alpine, lægger ud med nummeret ‘Too Many Monsters’ der har fået en del airplay på P3. Sangen ‘The top’ følger, ‘High Underground’ og ‘Annabelle’ runder pladen af.

Der er fra pladens start ingen tvivl om at The Alpine er et ambitiøst projekt. Sanger Peter Boesen er faktisk ikke så ringe endda. Han bringer, ind imellem sine britpoppede tendenser, minder om Bjørn Fjæstad fra Baal. Fra tid til anden bryder Ida Strand ind og giver en hjælpende hånd på sang fronten. Som med Peter Boesen kan man ikke sætte en finger på sangen, men man savner trods alt en smule fantasi og mere fængende melodier.

Bassisten og guitaristen Bjarke Monrad og Mikkel Brynildsen er i høj grad medvirkende til at The Alpine trods alt bliver en opløftende oplevelse i det noget triste demolandskab der præger Danmark. Ros til jer.

Alt i alt er dette en demo der samlet set er et udmærket produkt.
Produktion og lydbillede fungerer optimalt, men desværre er selve sangmaterialet en ørkenvandring ud i fantasiløst navlepilleri.
Er man ude efter en interessant musikoplevelse, er det nok ikke ‘Four New Numbers’ man skal anskaffe sig. Er man derimod ude efter velspillet og midtersøgende rock, uden slinger i valsen, er The Alpine et godt bud.

The Alpine. 'Four New Numbers'. Ep.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af