Roskilde 04: Laakso – begavet idérigdom

5 6

Der var landskampstemning allerede efter første nummer af Laaksos koncert. Svenske landsmænd var begejstrede og heppede på deres helte. Og det var der god grund til. Alene det længe ventede tørvejr med sol var en applaus værd, men også Laaksos musik gav varme i kroppen.

En støjende og skurrende samling af sange med begavet idérigdom blev spillet ud over pulikum, der fik både ballader og skæve rocksange med det ene ben ovre i indiegenren. Musikken blev formidlet med kølig begejstring, og kontrasterne i musikken var også visuelt synlige på scenen.

I den ene side sad bassisten roligt i blå undertrøje og passede sit arbejde, mens hans modsætning og bandkammerat stod og sprællede afdæmpet med sine mange instrumenter i den anden. Basun, klokkespil, harmonika og orgel er blot nogle af krydderierne, der får Laakso til at skille sig positivt ud. Kedeligt blev det aldrig, selv om det hældede mod dødvande midt i koncerten. Laakso har vist sig at være langtidsholdbare.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af