The Hives

En af teorierne om dinosaurnes uddøen er, at de ikke var gode nok til at tilpasse sig, og det er måske en form for selverkendelse, at The Hives har kaldt deres nye album ‘Tyrannosaurus Hives’.

Først udgave de to fantastiske albums ‘Barely Legal’ og ‘Veni, Vidi, Vicious’, så kom ‘Your New Favourite Band’, der var en form for resumé af de to forrige plus lidt ekstra. Nu har de så skiftet Burning Heart ud med Universal og udgivet deres til dato dårligste album, så det kan virke som om, de stille og roligt er ved at sygne hen.

Væk er en del af det vanvid og den vildskab, der prægede de tidlige udgivelser og heldigvis stadig præger deres koncerter, og det virker som om de kører en smule i tomgang. De har aldrig været de helt store musikalske genier, men overlevet på simple, korte og catchy numre med hurtige riffs fyret af i utrolige energiudladninger.

Numrene er stadig korte, men desværre er en stor del af dem for pæne, hvilket tildels skyldes produktionen, der har slebet en del hjørner. Desuden forsøger de at vise, at de kan andet end bare at brage derud af. Det har de forsøgt lidt før med ‘Another Girl’ på ‘Vini, Vidi, Vicious’, hvilket faktisk faldt godt ud – måske er det derfor, de selv syntes, det var en god idé at genbruge en del af den til ‘A Little More for Little You’…

Ser man bort fra, hvad de svenske skarnsknægte tidligere har præsteret, er det et udmærket album, men gør man ikke det, kan man godt tænke: “Det ku’ de godt have gjort lidt bedre”.

The Hives. 'Tyrannosaurus Hives'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af