Hôtel Costes

Hun ligger ned og sender mig et insisterende blik, der ikke er til at tage fejl af. Tag mig med hjem! Opfordringen er næppe udelukkende til undertegnede, og der har da også været flere før hende…

Siden den tredje udgivelse i Hôtel Costes-serien har den franske dj Stephane Pompougnac valgt at lade eksklusiviteten og det luksuriøse fra hotellet symboliseres ved diverse kvindelige skønheder. Det har foreløbig kastet halvanden millioner solgte eksemplarer af sig, hvilket dog først og fremmest skyldes franskmandens eminente øre for det frække og elegante inden for house og loungemusikken, hvilke igen dominerer denne udgivelse.

Rygter vil vide, at Stephane havde for travlt med sin egen personlige udgivelse, så han lod sin assistent om udvælgelsen til 6’eren. Den kunne i bedste fald kan betegnes som middelmådigt venstrehåndsarbejde, og man kunne foranlediges til at tro, at det nu var slut med Hotel Costes. Sådan forholder det sig heldigvis ingenlunde.

Med ‘Sept’ befinder vi os igen et sted, hvor de varme vibes hersker. Tusmørket er over os, og vi har søgt ly på en bar, der mod mindre beløb kan være behjælpelig med, at vi kan nå den eftertragtede berusende tilstand. Med en sjus i hånden, og flere indenbords, og i gode venners lag, lader vi intet stå til, men lader musikken overvælde os. Musikken er skabt til, hvad man, med en efterhånden godt slidt frase, kan kalde pre-clubbing.

På trods af, at Loungens renommé ikke er, hvad det har været, så rokker det ikke ved, at Stephane Pompougnac igen er ved at være i topform. Det kan blandt andet høres på det meget typiske Costes nummer “Hip Hip Chin Chin”, der er betegnende for hele pladen. Her kombineres swing og lounge, så det er svært at sidde stille. Og hvorfor gøre det? Stephane Pompougnac og Hôtel Costes har igen meldt sig på banen.

Hôtel Costes. 'Sept'. Album. Pschent/Bonnier Amigo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af