John Tejada

Den hyper-produktive producer, dj og labelejer, John Tejada, vender tilbage med et fuldt album, der cementerer hans fremtrædende position indenfor fusionen mellem techno og house – tech-house.

John Tejada placeres ofte som et knopskud af Detroit-technoen i den elektroniske musiks stamtræ. Trods det, at han hævder, at det ikke er Detroit-techno, han skaber, findes tydelige referencer hele albummet igennem, bl.a. til legender som Derrick May og Juan Atkins. Rent stilistisk kreerer han musikken ved at tilsætte genrens klassiske rytmer elementære elektronisk fremstillede lyde uden brug af de ellers for tiden populære synths eller electrobaserede loops. Han betegner selv ‘Logic Memory Center’ som sit “computer album”, hvilket skinner igennem i hans komplekse programmering af lydbilledet, som understøttes superbt af de skarpsindige melodier.

Minimalistisk ville umiddelbart være en rammende betegnelse for albummet, men Tejada har bare det mere at byde på. Forældrene var klassiske musikere, og han var altid omgivet af alverdens musik, hvilket måske forklarer, at han trækker på hip hop-scratches, broken beats og sågar jazz-elementer. Skiven indeholder tre spor med vokaler, som alle har en blødere, downbeat’ed komposition. Den dybe og mere kluborienteret lyd findes især på de sidste to numre.

‘Logic Memory Center’ er et intelligent tech-house album, som både appellerer til clubberen og sofalytteren. Dette er noget nær perfektion og et must for alle, der tillægger genren betydning.

John Tejada. 'Logic Memory Center'. Album. Plug Research / VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af