White Magic

Lad det bare være indrømmet, den unge trio White Magics ep ‘Through the Sun Door’ blev lagt i afspilleren efter varm anbefaling fra ingen ringere end vidunderbarnet Devendra Banhart. Og dermed skulle det være klart i hvilken verden, White Magic befinder sig.

Og det er en akustisk, drømmende musikalsk verden. Folkmusic med klare forsøg på anstrøg af magi fra en eventyrverden langt ude i skovene. Sangerinde Mira Billottes stemme drager paralleller til Cowboy Junkies’ pragt, men kan forekomme en tand for avantgardistisk, når hun føler for megen igennem.

Måske skyldes det blot, at Billottes stemme ikke rigtig kan hamle om med stilen, så godt det kunne ønskes. Bedst lyder hun, og resten af orkestret, i coverversionen af klassikeren ‘Plain Gold Ring’, hvor stemmen bedst følger med ambitionerne.

‘Through the Sun Door’ rækker med sine seks sange så langt både stilen og talentet kan holde. Sangene er simpelthen ikke interessante nok til mere end en ep, eller for mange gennemlytninger, for den sags skyld. Hvid magi er sikkert smukt, men den sorte nok mere dragende.

White Magic. 'Through the Sun Door'. Ep. Drag City.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af