AIMology

Københavnske AIMology har netop udgivet første EP på eget pladeselskab, men hvis du tror bandet er nyt, tager du fejl. Der ligger efterhånden en længere historie bag.

Indtil foråret 2003 gik det fremad for AIM. Kurven toppede, da gruppen ramte plet og vandt årets LiveContest. Efter turnéen, der var en del af præmien, skiltes bandet og sangerinden Marie Salfelts veje. Her stoppede problemerne imidlertid ikke. For at undgå ballade fra advokater hyret af de engelske triphop’ere Aim, blev navnet ændret til AIMology. Efter lang tids søgen blev det Veronica D’Souza der overtog pladsen som frontfigur og gjorde orkestret fuldtalligt igen.

‘AIMology’ giver fem smagsprøver på bandets sprængfarlige rock’n’roll. Inspirationen fra 60’erne skinner igennem præcis som i The Blue Vans musik, hvis man ser bort fra den kvindelige vokal og det manglende hammondorgel.

D’Souza er et godt bytte for Salfelt. På ‘Red Nails’ spinder hun som en kælen kat, der kunne være fra samme kuld som Kira Skov. Et andet nummer, der rammer tæt på bulls eye, er den underspillede, slæbende ‘Narcissus’.

Dette lille livstegn fra AIMology er et bevis på, at de stadig har noget at bidrage med. Hvis de afvekslende sange og det kontante udtryk kan holdes i fremtiden, er der god chance for, at kommende udspil vil ramme plet.

AIMology. 'AIMology'. Ep. AIMology Records.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af