Kira & the Kindred Spirits – din engel og din hore

Hvad kan man dog finde på at lave en halvkedelig og regnfyldt onsdag aften i Århus? Der vil utvivlsomt altid være et superspændende boligprogram i TV, men man kan også tage på Voxhall og få blæst ørerne og mellemgulvet ud til et fremragende rockband.

Det havde overraskende mange mennesker valgt at gøre denne aften og det skulle undre, hvis én gik skuffet hjem. Kira & the Kindred Spirits leverede nemlig varen, som var det bandets sidste koncert.

Der blev sparket gang i festen med gedigne rockere som ‘Loneliness Won’t Find Me’, ‘Twenty Nights’ og ‘Turn Me On’, mens flere af bandets ballader var et velkomment krydderi, der gav en fin variation i koncerten.

Flere ting gjorde aftenens koncert til en stærk oplevelse. Det meget sammenspillede band, som virkelig spiller tight og beskidt, men selvfølgelig også den fantastiske stemme og personlighed som er Kira Skov – i aftenens anledning i en stramtsiddende lædersag samt nederdel.

“I’ll be your angel and your whore”, synger hun besnærende, og det var netop dét, Kira var denne aften. Det ene øjeblik synges der med lukkede øjne mod loftet, for sekundet efter at stå helt ude ved publikum og sende en ungersvend et lille udfordrende smil. Det er disse skiftende roller kombineret med en overdådig stemme, der gør Kira til et unikum på scenen, og ganske givet også grunden til at publikumsfordelingen var fifty/fifty mellem kønnene. Der er nemlig lidt for enhver smag, og denne aften viste Kira og Co. suverænt, at de er blandt Danmarks bedste live-acts.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af