Paulo & DJ Cars10

Jazz fra yderst til inderst er hvad der præger det kryptisk betitlede og ganske glimrende ep-udspil fra Paulo og DJ Cars10. En ganske eksklusiv lille sag der bliver optrykt i et begrænset oplag på 500 vinyler.

Paulo og Cars10 har fundet sammen i et samarbejde om at lave hiphop på den gamle og fede måde, de betegner det selv som positiv og tænksom hiphop med meninger og handlinger. Tidligere har de samarbejdet på nogle af Cars10’s mixtapes, og sidste år var de med på Typhoons danske hiphop-compilation ‘Gadeplan’.

Den jazzede instrumentering danner bagtæppe for Paulos rimsmederi over temaer som materialisme, forbrugssamfundet og wack mc’er. Generelt er der en fløjlsblød hårdhed over pladen, som træder særligt frem på ‘Storbyjungleslyngler’, om storbyens negative mønstre, stressede og trivielle liv, der gentager sig selv igen og igen.

Projektet er spændene og interessant, ikke musikalsk revolutionerende men mageligt og stilsikkert. Der savnes lidt variation på vokalfronten, med hensyn til flow og tempo, men Paulos danske tekster og Cars10’s jazzede produktioner klæder hinanden.

En smød og smørgul sommersag fra et makkerpar der bliver interessante at følge med ud i fremtiden.

Paulo & DJ Cars10. 'Smødsmeltetsmør'. Ep. Face on Mars.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af