An Angle

Ved at samle en flok fra sin vennekreds fik den amerikanske sangskriver Kris Anaya i 2002 startet bandet An Angle og udgivet indiepop-debuten ‘And Take it With a Grain of Salt’. Det selvudgivne album blev så stor en succes, at pladeselskabet Drive-Thru fik øjnene op for bandets talent og genudgav albummet to år senere. På ‘We Can Breathe Under Alcohol’ følges stilen op. Og måske også succesen.

Anaya begyndte allerede som 14-årig at skrive musik, og det er ikke svært at forestille sig, hvordan hans teenageværelse var dekoreret. Væggene blev uden tvivl prydet af Bob Dylan og en Pavement-plakat eller to. Det karakteriserer stilen ret præcist. Når der desuden er tilføjet blæsere på flere af numrene, bliver stilen lidt mere brit-poppet.

Begejstringen går op og ned som i en rutsjebane. Højdepunktet er den smukke ‘True Love’, hvor kvindevokalen i omkvædet er prikken over i’et. Generelt fungerer det rigtig godt med den kvindelige vokal. Den gør, at det ikke kun er Anayas sløve vokal, der høres. Hans stemme er udmærket, men en smule trættende i længden.

Rutschebanen slutter som altid med en nedtur, men her ligger slutniveauet en del lavere end ventet. Den knap otte minutter lange ‘St. Augustine’, der slutter albummet, kan bestemt godt tåle at blive sprunget over. Anayas decideret uinspirerende og mumlende vokal trækker den i forvejen kedelige sang helt ned.

An Angle. 'We Can Breathe Under Alcohol'. Album. Drive-Thru/Target.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af