Roskilde 05: OHOI! Soundsystem – BomBAStisk!

5 6

Ohøj derude. Piraterne fra OHOI! inviterede os ombord på deres gode skib og bød op til dans med en bas sjældent hørt og en entusiasme sjældent set. Det forrygende lydsystem fyrede op under Grime, UK Garage og Drum’n’Bass så alle omkring steg ombord og gik planken ud. Bølgerne stod højt, mens de tre dj’s og mc’erne Tim Driver og MC B-Live hver især og på samme tid svingede sablerne og med ekstrem entusiasme, teknisk snilde og overbevisende engagement erobrede Metropol-teltet torsdag.

Vi fik en lille time for fuld udblæsning, hvor vi rystede, hvad rystes kan. Tøjlerne blev sluppet, men splitte mine bramsejl, festen var ikke ovre endnu. Drengene fra Danmarks bedste live Drum ‘n’ Bass-orkester F.U.K.T. tog over, og fortsatte i samme dur. Musikken blev spillet live med ekstrem energi og nerve, hvor trommeslager Anders Meinhardt fremstod som den ubetingede stjerne.

Fugtigt, fragmenteret og særdeles sammenhængende gik de to timer stærkt i selskab med fribytterne fra OHOI! og F.U.K.T., der med veloplagte gæster kæmpede et søslag af de store og vandt med vanvid og vildskab.

Koncert.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af