Snoop Dogg – rocks?!

Så kom dagen, hvor Dog-Pound gangsteren beklædte national-arenaen med sin karakteristiske stemme. Blandt Nik & Jay, Avril Lavigne og Nephew med flere gjorde han sin entré i en til lejligheden skræddersyet Cripps tørklæde-dragt. Kan man gå offentligt i pyjamas?

Arrangementet var Zulu Rocks – medbragt var pot(te)planter og minsandten; live-band. Der var hermed rigtig lagt i ovnen til en fest! Desværre befandt dette arrangement sig, som sagt, i Parken, og værre til lydscene er svær at finde.

Lydbilledet var fuldt af ekko, og guitaren og trommerne overdøvede med deres rockede toner fuldstændig den g-funk lyd, som Snoop og Dr. Dre sammen med resten af Vestkysten (ikke den danske) er blevet kendt for verden over. Denne meget rockede, men hule og udflydende lyd bevirkede endvidere, at Snoops stemmeføring blev unødvendigt snøvlet trods mådehold på både drinks og joints, under ‘Gin & Juice’ rørte han meget sigende næsten ikke det illustrativt fyldte glas.

Under den første stemningsmæssigt ringe halvleg var det mest bemærkelsesværdige for undertegnede og selvudråbte ‘ægte’ hiphopper, at der var mere gang i den til det nye Snoop-nummer med Justin Timberlake, end der var til den session af klassikere, som havde fundet sin vej til Zulu-land. Mere gang i den kom der i anden halvleg, hvor både en himmelseng og veldrejet pige var bragt til scenen, hurra for effekter! Helt ‘amok’ gik det, da Snoop valgte at putte et af sine vers fra Dre’s album ‘2001’ i lydmappen denne aften.

Meget sigende for den gennemtilrettelagte koncert var det, at publikum via to storskærme sat i rammen for scenen havde lige så stor kontakt med den altid friske og sleske vært fra radiostationen ‘Wballz’ med tilhørende slæng af kvinder, som de havde med de sceneoptrædende denne dag, under førstnævntes små ‘live’-indslag i Snoop-koncerten.

Snoop kom hæderligt igennem sin første lidt mere end en time lange koncert i Danmark; nr. to er lige om hjørnet på Roskilde Festival. Snizzel rizzel og noget med en lille tidsel. Men enten bør Parken/koncertarrangørerne finde en ny lydmand, eller også må man erkende, at fodbold og musik skal holdes hver for sig!

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af