Diverse

Nok er Luftkastellet som hip københavnsk blanding af motel, bar, restaurant, klub og fårefarm efterhånden et overstået kapitel på Holmen. Men det lever videre i andre former – en af dem er som rip-off-hipster-sted i Malmø, en anden er gennem den baleric-inspirerede cd-serie med samme navn som restauranten.

Fast smagsdommer på ‘Luftkastellet’-kompilationerne er en af landets virkeligt gamle drenge inden for den elektroniske musik: Kenneth Bager. Forhenværende Dr. Baker har aldrig været kendt for sine tekniske evner bag dj-pulten. Nej, udover hans organisatoriske talent, eksempelvis som en af hovedmændene bag Coma-festerne, er det hans måde at udvælge numrene der gør ham interessant. Det karakteriserer også ‘Luftkastellet 3’.

Albummet er velkomponeret. Det starter langsomt ud, bygges lidt op i tempo og dynamik – for igen at lande helt nede med tæerne i vandkanten. Undervejs har man både fået hørt nogle kendte danske og udenlandske navne som Lazyboy, Laid Back og Mylo blandet godt op med nogle numre og remix, der viser at den gamle mester stadig får fulgt rigtigt godt med i mange af de smalleste udgivelser. Et album der i stilen passer godt til en lun sommeraften med en blå cocktail i den ene hånd og en halvbranket chorizopølse i den anden.

Diverse. 'Luftkastellet 3'. Album. Music for Dreams/VME.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af