Echocord Showcase – at danse liggende i græs

Den danske dj Ned Flanders har igennem mange år haft kæmpe betydning for elektroniske musik i Danmark. Udover at være en af de mest kompetente djs herhjemme har han som en af folkene bag pladebutikken Loud og nu som medejer og initiativtager til det nye “alternative kulturhus” på København, Culture Box, været med til at udbrede genren. Som om det ikke var nok, er han oven i købet manden bag sit eget pladeselskab, Echocord, som denne eftermiddag skulle forsøge at vise sig fra sin bedste side. Til at varetage den opgave havde man valgt Ned Flanders selv, danske Mikkel Metal og tyske Fenin.

Således var der tale om dygtige folk, og når man dertil lægger, at koncerten foregik udendørs i et fantastisk dansk sommervejr, var rammerne sat til en dejlig oplevelse. Det hele startede med et kort dj-set fra Ned Flanders hånd, som grundet dets begrænsede varighed ikke havde mulighed for at blive specielt bemærkelsesværdigt, men som fik præsenteret den minimale, technoide lyd, der er typisk for Echocord, for lytterne på fin vis. Interessant blev det til gengæld da Mikkel Metal over 40 minutter leverede minimal, dubbet electronica i et tempo, der lige netop gjorde det muligt at danse diskret, men som aldrig blev vildere end at man sagtens kunne beholde sin plads i græsset, og frydes over en af den danske elektroniske scenes absolut største talenter.

Nogenlunde samme opskrift brugte Fenin, da han skulle følge op på Mikkel Metals fine præstation. Dog blev tempoet og hårdheden sat en smule i vejret, og hen mod slutning bød han sågar de weekend-chillende lyttere op til dans med lidt mild acid house. Selvom de færreste af de sløve lyttere gjorde brug af tilbudet om svingom, viste Fenin alsidighed og gjorde lytteoplevelsen større.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af