Moonbabies

Den svenske duo Moonbabies har to album og tre ep’er at skrive på cv’et. Carina Johansson og Ola Frick samler her den røde tråd op, hvor de forlod den på det seneste album ‘The Orange Billboard’. Babyerne har stadig fuld kontrol med den delvist elektroniske indiepop. Vokalen er let, luftig og oftest tostemmig. Mest karakteristisk er Fricks dovne stemme, der ikke ligger langt fra forbilledet Beck.

Udgivelsens titelnummer, der også åbner ‘War on Sound’, rammer lige i plet. Tydeligvis inspireret af Grandaddy, men stadigvæk med en god portion svensk charme. Johansson og Frick har næse for de gode melodier, og trods den tungsindighed, der hersker i mange af sangene, holdes humøret højt.

Selv kalder børnene ‘War on Sound’ for et minialbum, men det kvalificerer sig kun til status som ep. En version af titelsangen fra det forrige album, coverversioner af Midnight Oils ‘Stars of Warburton’ og Pink Floyds ‘Arnold Layne’ samt to instrumentalnumre, der mest fremstår som fyld, skærer drastisk ned på nyhedsværdien.

Hvis udspillet derimod ses som en markering af, at Moonbabies er i en overgangsfase, så giver det mere mening. Samtidig er det svært at lade være med at se frem til et forhåbentlig snarligt kommende rigtigt album.

Moonbabies. 'War on Sound'. Ep. Quartermain.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af