Powersolo/The Defectors

“To smagløse sange fra The Defectors samt to idiotiske sange med Powersolo.”

Coveret til split EP’en ‘Snot Dum EP’ lover ikke mere, end indholdet kan holde. Ikke at fællesprojektet fra The Defectors og Powersolo er lige til møddingen, coverets udmelding vidner nærmere om den selvironi, der heldigvis er udpræget hos de to bands.

Crunchy Frog, Bad Afro og DR har hjulpet til med projektet ‘Snot Dum EP’, der med sine danske tekster er ment som et kærkomment spark til den dansksprogede musikscene.

Powersolo kaster to bidrag i puljen, hvor ‘Dum Dum Dum’ og ‘Clorius’ viser, hvordan kronjydernes gængse country-punk kan erstattes med en funk så brun og svedig, at den gør sig værdig som underlægning til en amerikansk b-krimi fra 60’erne – i øvrigt godt hjulpet på vej af hornblæserne fra DR’s Big Band.

‘Dum Dum Dum’ er en finger til den danske middelmådighed og noget så sjældent som Powersolo med rynker i panden og noget på hjerte. Panderynker er der så til gengæld ingen af i ‘Cloriusmand’, der med højlydte ræb og lattersalver beretter om skrækken for vand- og varmeaflæserens uventede besøg.

Hvor Powersolo dyrker funken, holder The Defectors sig i højere grad indenfor egne, velkendte rammer af 60’er-rock n’ roll.
Den beskidte ‘Frk. Snot’ er skrevet specielt til lejligheden, og så brillerer Århus-gruppen minsandten med en herlig udsyret coverversion af Shu-bi-duas ‘Små Blå Mænd’, hvor alene Mort Harders vokale arbejde retfærdiggør en kopivare.

Snot dumt? Langt fra!

Powersolo/The Defectors. 'Snot Dum EP'. Ep. Crunchy Frog.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af