Hystereo

Husker du et par somre for ikke så længe siden, hvor vi alle dyrkede de diskofile, dansesmittende franske beats, som kom til os nede fra finkulturens højland i form af herligheder som Daft Punk og Stardust? Det var før japansk sushi og tysk minimalisme blev sommerens buzz.

Som alle gode somre sivede også den franske bølge langsomt ud igen, men den har sat sine spor rundt omkring. Også i Dublin, hvor de to producere Conor Murphy og Jack Byrne på kun et år har udsendt adskillige singler på Glasgow-selskabet Soma Recordings. Og de har fået tilsat store doser franske ingredienser.

Albummet ‘Corporate Crimewave’ skal nok kulegraves længe, førend der findes sporer af elektronisk nytænkning. Men den franske smag giver en dejlig let tilgang og samtidig også en god eftersmag. Den funky guitarlyd, som du labbede i dig på Stardusts storhit ‘Music Sounds Better With You’, er blevet kopieret og bruges igen og igen.
Så Hystereo falder med lethed ned i ganen.

Det bliver heldigvis tungere i længden, hvor det begynder at smage lidt af skotske Mylos rock-orienterede house. Det giver en både let og tung tilgang fra Hystereo, som kompetent kender referencerne uden rigtig at vise, hvad de eventuelt kan hoste op med helt af sig selv.

Hystereo. 'Corporate Crimewave'. Album. Soma Recordings/Dotshop.se.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af