Super Furry Animals

Der er ganske vist en smagssag, men mon ikke fans af walisiske Super Furry Animals vil gå med til at fremhæve 2001-albummet ‘Rings Around The World’ blandt de bedste langspillere fra frontmand Gruff Rhys & Co?

‘Love Kraft’, det syvende udspil fra gruppen, når næppe til tops i den kategori. Men Super Furry Animals holder stadig et sikkert niveau, selv om de ikke sprudler af nytænkning, sådan som de havde ry for det tidligere

Musikken bevæger sig stadigvæk i grænselandet mellem progressiv rock, synger/sangskriver-tradition og britpop tilsat små elektroniske fiksfakserier. Og den blanding fungerer skam stadig på et nummer som åbneren ‘Zoom!’ med sine svømmende Pink Floyd-fornemmelser i en opdateret indpakning.

‘The Horn’ er også et fin og behageligt bekendtskab med sin The Beatles’ske klang og flerstemmige la-la-kor. Men man falder alligevel ikke i svime over de super pelsede dyr fra Wales’ musikalske kunnen denne gang. Dertil mangler gruppen slet og ret de uforglemmelige melodier, som gør det tvingende nødvendigt at smide ‘Love Kraft’ i afspilleren frem for én af de andre Super Furry Animals-plader. Og det kunne jo så passende være ‘Rings Around The World’.

Super Furry Animals. 'Love Kraft'. Album. Rough Trade/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af