Aarhus Took It 2005: Boot Camp Click – Bucktown tog den!

Der var fest på sidste dag af Aarhus Took It. De havde nemlig gemt det bedste til sidst. Til trods for at forventningerne – specielt blandt dem med hang til nostalgi og tung New Yorker-hiphop – på forhånd var skyhøje, så lykkedes det til fulde rapkollektivet Boot Camp Clik at indfri dem.

Først væltede en særdeles veloplagt og ofte dansende Sean Price på scenen. Fem numre senere trillede Smif-N-Wessun på scenen på low rider-cykel, og til sidst kom generalen selv, Buckshot, så trippende ind til øredøvende jubel.

Halvanden times intens, varierende og veludført hiphop-koncert, hvor der blev vekslet mellem numre fra Sean Price og Smif-N-Wessun’s nye plader, mens Buckshot holdt sig til gamle ørehængere fra Black Moon-tiden, med ‘Who Got the Props’ og ‘I Got Cha Opin’ som højdepunkter.

Boot Camp Clik råder over en samling fremragende og teknisk dygtige rappere, og det blev eftertrykkeligt demonstreret; blandt andet da Sean Price over tre gange 60 sekunder fik fyret usandsynligt mange rim af – uden at miste pusten og det stramme flow.

»How many of ya’ll remeber this?«, spurgte Tek fra Smif-N-Wessun inden den karakteristiske hornsample fra hjemstavns-hymnen ‘Bucktown’ blæste ud gennem lokalet. Jo, det var der rigtig mange, der gjorde på en aften, hvor hiphop for alvor var i huset i Århus. Og hvor Bucktown tog den.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af