Her Space Holiday

Niche-pop, det er, hvad Her Space Holiday er. Selvmodsigelsen synes klar, men sandheden er sjælden logisk. Stille syngende i et konstant leje, fortæller Marc Bianchi om hverdagens små hvirvler med kærlighedens ulykke som fikspunkt. Vokalen ligger svøbt i melankoliens sørgmodighed, mens musikken er maskinproducerede beats, afdæmpede og anderledes.

Strygerarrangementer, filtrerede trommer, skæve keys, guitar og Bianchis afdæmpede vokal finder hinanden uden at kamme over i sukkersøde banaliteter. Det er på én gang genkendeligheden, der rammer, men samtidig står et skær af originalitet omkring produktionerne.

Her Space Holiday kan anbefales alle. Det rolige, nærmest drømmende tempo luller os ind i et univers, hvor tiden går lidt langsommere. Det er følelser uden brugen af klynkerockens forfærdelige støjarrangementer eller tude-attitude. Der er ikke til både gården og gaden, men både glade shoegazere og mere elektrificerede sjæle kan være med. ‘The Past Presents The Future’ er et lille glimt af en ellers uoverskuelig virkelighed.

Her Space Holiday. 'The Past Presents The Future'. Album. Wichita/Bonnier Amigo.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af