V.A. compiled by Ellen Allien

For technoen er Berlin efterhånden blevet hvad Rom var for verden for ca. 2.000 år siden: Centrum. Et af de fremmeste labels, Bpitch Control, ejes af dj’en og produceren Ellen Allien, og nu har hun for anden gang taget sig det privilegium, som bosser nu kan, at samle sine foretrukne kunstnere fra egne rækker på compilation-udgivelsen ‘Camping 2’.

Bpitch Control udmærker sig ved at sætte electro-lyden på dagsorden på mange af produktionerne, og dette skinner klart igennem på nærværende udgivelse. Overvejende indeholder den det nyeste musik fra selskabet, men Ellen Allien har også fået listet nogle lidt ældre numre ind. Heriblandt hendes eget smukke, dybe og ekkoende ‘Alles Sehen (Miss Kittin Remix)’ som åbningsnummer. Der er ingen basgang og electrobeatet antydes kun.

Men så er det ellers også slut med de blidere toner. De dansevenlige og opstemte numre sætter for alvor ind en tredjedel inde og fortsætter næsten skiven ud. Disse kommer primært fra Allien selv, og fra legenden Paul Kalkbrenner, som bl.a. bidrager med en af sine første technotræffere ‘Deep’ og sit nyeste energifyldte acidtrack ‘Grebrünn Gebrünn’. Også Tomas Anderssons monsterhit ‘Washing Up (Tiga Remix)’ hører også til det bedste på denne del.

Ovenpå denne tour-de-force sættes tempoet behageligt ned til en mere eksperimenterende og dubbet lyd på de sidste tre numre afsluttet med Modeselektors (feat. Paul St. Hillaire) ‘Fake Emotion’. En super dubbet krone på et solidt værk, der ikke rigtig kan siges at have nogle alvorlige minusser.

V.A. compiled by Ellen Allien. 'Camping 2'. Album. Bpitch Control/import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af