Chelonis R. Jones

Lad os springe lige ud i det og hylde Chelonis R. Jones. ‘I Don’t Know’ hedder nummeret, der fremstår som albummets bedste. Et tech-house vokalnummer, der viser det bedste fra new york’eren, der har bosat sig i Europa. Minimalt produceret med en enkel og dyb basgang, et simpelt trommebeat kombineret med en rolig congas og så Chelonis’ vokal. Et sublimt nummer, der klæder højtalere både i klubber og hjemme i stuen.

Albummet gør sig godt flere steder, og Chelonis viser, hvor alsidig en kunstner han er. Han mestrer det enkle og minimale beat, hvor bassen få lov at sætte det afgørende præg med diverse forvrængninger. Også vokalen spiller en stor rolle, og Chelonis både synger og skriver teksterne selv. Stemmen er oftest nervøs som det fineste velour og blød som fløjl, selvom også den bliver udsat for diverse filtre og forvrængninger.

Produktionerne er gennemgående dystre og funky minimalistiske, mens vokalen giver hele albummet et præg af sørgmodighed, når Chelonis folder sig ud med mere indholdsrige tekster. Alsidigheden springer i både ører og øjne på et album, der oser af originalitet og nyskabelse inden for minimal tech-house. Sjældent har vokalen været så bærende og stadig så fandens lækker. Det er sgu techno.

Chelonis R. Jones. 'Dislocated Genius'. Album. Get Physical Music/import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af