CocoRosie – to overjordiske søstre

I en verden skabt inde i deres finurlige sind, vandrede de to søstre Bianca og Sierra Casady rundt mellem en lille samling af musikinstrumenter og lignede to absolutte modsætninger. Bianca utilnærmelig som en ældre kat, Sierra legesyg som en killing. Og tilsammen den forunderlige folk-electronica-duo CocoRosie.

Siddende det meste af tiden ved en harpe og syngende operasang, kunne Sierra slet ikke holde glæden tilbage. Musikken, og den fantastiske stemning den skabte blandt Lille Vegas publikum, var for skøn. Og skiftevis stående ved et cafébord fyldt med billigt elektronisk legetøj og siddene bag klaveret, syngende gadekryds-sang, kunne Bianca slet ikke få smilet frem.

Lige undtagen til sidst, hvor hendes søsters uimodstålige barnlige glæde smittede så meget af på alle i salen, at absolut ingen kunne andet end være jublende lykkelig indeni. Den lidt triste grundstemning, hvorpå de to søstre bygger deres sange, kan slet ikke rumme deres måde at føle og videregive tonernes magiske virkninger. Nogle gange større og mere følelsesrigt end livet selv.

Og musikken voksede sig kun rigere med det virituose human beat-box-monster Spleens konstante og diskrete rytmespor, skabt i en mund indeholdende flere lyde end selv den mest avancerede samplings-maskine. Hvor umulig det end må lyde i tanken alene, skabte de tre piger en overjordisk sammenblanding af gadens puls, operaens potens og bluesmusikkens sørgmodighed, som det opløftede publikum ikke kommer til at opleve igen, førend CocoRosie igen gør deres besøg.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af