Part Chimp

Høj og meget vred og utilnærmelig rock. Part Chimp er tonstung og øresønderrivende noise, hvor intensiteten nærmest sprænger det røde kraftfelt. Bandet er ikke store sangskrivere, og de få, mere melodiske elementer, der er til stede på skotternes andet udspil ‘I Am Come’, imponerer bestemt ikke.

For formularen her er ikke speciel kompliceret: Jo højere du skruer op for skotterne, desto bedre er den intenderede virkning. Den primale noiserock skal gå lige i blodet, så man får lyst til at banke hovedet ind i radiatoren med fuld kraft. Om du består prøven eller ej kan åbningsnumret ‘Bakahatsu’ meget vel afgøre. Guitarerne vælter ud af højtalerne, som skærebrændere gennem granit, og så er du advaret!

Det er starten på et album, der uden store tematiske udsving, øreåbnere eller særlig stor opfindsomhed fungerer bedst som en helhed. Skotterne trækker på 90’ernes støjrock tilsat et ordentligt skvat punket attitude. Det går enten djævlens stærkt eller rækker tungt, ondt og vredt helt ud og ned gennem spiserøret for at trække dine involde ud. Hvis du er ude efter simpelt skåret men velspillet rock-your-ass musik, der frem for alt dyrker energien og lydstyrken, så har du det absolut her.

Part Chimp. 'I Am Come'. Album. Rock Action/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af