High Contrast

Engelske High Contrast’s (Lincoln Barrett) karriere startede, da han i en alder af 16 år købte en udgave af sequencer-programmet Cubase og satte sig hjem og legede med trommelyde. Han havde ikke noget begreb om, hvad det var han havde gang i, men syv år senere stod han med kontrakt hos Hospital Records og debut-albummet ‘True Colors’, der blev modtaget med storm.

Som DJ stikker englænderen i flere retninger. Han vil i sit set forene det pumpende dansegulv med en mere tilbagelænet stil, der uden problemer egner sig til en lytter hjemme i sofaen. Og det er netop, hvad han formår på ‘Fabriclive 25’. High Contrast kommer vidt omkring på de 22 skæringer.

Albummets første numre byder på varme og bløde toner med stor harmoni og rummelighed som nogle af kendetegnene. Her er det kunstnere som Adam F, London Elektricity og Logistics, der er blandt eksponenterne. Det er drum’n’bass med den klassisk hurtigt rullende basgang, tilsat atmosfæriske og glatte effekter, der kælent smyger sig op ad den bærende bas.

Der gives også eksempler på den lidt hårdere og mere kontante del af genren, og ligesom musikken stikker i flere retninger, er valget af artister også skåret over en bred kam, men Lincoln Barrett ved så udmærket, hvem og hvad han har med at gøre. Han formår at få det hele til at gå op i en højere enhed og begår et fornemt mix, der ligger fint i tråd med de kvalitetsudgivelser Fabric normalt er kendt for.

High Contrast. 'Fabriclive 25'. Album. Fabric.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af