Lindstrom og Prins Thomas

Med Röyksopps er den elektroniske duo som konstellation blevet en ny norsk tradition. Nu har den borgerlige Hans Peter Lindstrøm slået pjalterne sammen med royaliteten Thomas Moen Hermansen. Og prinsen og hans tro væbner kan deres kram.

De lyder af disco med dubbede tilbøjeligheder, sat i værk af et underspillet talent. D’herrer har ramt rigtigt, og selvom albummet har en rum tid på bagen, vil den danske clubbing kun varme yderligere op i selskab med den duoens debutalbum.

Med kølig elegance indrammer duoen de sidste fire årtiers musik fra punken og discoen over dubben og downbeat til rocket electronica. De kommer vidt omkring, men med ører for harmonierne, holder de samling på tropperne. Det dansevenlige beat bruger de heldigvis med ferme hænder, og diverse små samples gør kun det hele bedre. Særligt lækkert er ‘En Dag I Maj’, som lyder af italo-disco anno 2005 i høj, høj klasse.

Det er flere fornøjelige steder, selvom tomgangen lurer. Til tider emmer musikken for meget af norsk sæter: Smukt og hyggeligt, men dræbende kedsommeligt i længden. Lindstrom og Prins Thomas er ikke konger, men trone på den elektoniske scene, det vil de gøre – i lang tid fremover. Nu må de væbne sig og erkende, at talentet er der, men endnu ikke fuldendt.

Lindstrom og Prins Thomas. 'Lindstrom og Prins Thomas'. Album. Eskimo Recordings/Import.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af