Shooting at Unarmed Men

Mest af alt lyder ‘Shooting At Unarmed Men’ som en musikalsk udgave af BBC’s geniale kultserie ‘The Young Ones’ fra 1980’erne. Indholdet må i hvert fald betegnes som befriende hysterisk, svært medrivende og kantet underholdning for et publikum med hang til den alternative scene.

‘Shooting At Unarmed Men’ er et sideprojekt med udspring fra Mclusky-bassist Jon Chapples hånd. Chapples har i den anledning overladt bassen til Simon Alexander, placeret Steve Morgan med hovedet hamrende hårdt ned i trommerne og selv kastet sig over guitaren – alt imens hele trioen i samlet flok skriger lungevæv ud så skingert, at det i sidste ende harmonerer.

Størstedelen af ‘Soon There Will Be…’ dyrker punken på en primitiv produktion så lo-fi, at samtlige ti tracks uden problemer kunne være indspillet på en halv time i kælderen under den lokale pub. I så fald er de faldet ned fra barstolene oppe i stueetagen, for der bliver råbt, skreget og sparket så meget volume i forstærkerne på titler som ‘The Long and the Short of It’, ‘Four Eyed McClayvie’ og ‘The Accidential Drummer’, at jukeboxens udvalg af Sex Pistols-klassikere forstummer.

Nok er det gået hurtigt, ikke alle numre synes at have fundet deres egentlige form, og alligevel er det svært ikke at hoppe med på fængende skud som ‘Taking Care of Business’ og ‘This Much Is a Lot’.

At dømme på intensitet, hysteri og energi vil der flyde Red Bull på toilettets pissoir de næste mange måneder.

Shooting at Unarmed Men. 'Soon There Will Be...'. Album. Too Pure/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af