Campsite

Københavnske Campsite tilhører gruppen af bands, der har smeltet udadvendt guitarrock sammen med dansable rytmer. Ikke ulig Franz Ferdinand, men de adskiller sig alligevel fra deres britiske kolleger ved at have strøet flere keyboardflader ud over deres musik.

Det er ikke sådan, at Campsite bringer noget nyt eller banebrydende til denne scene, men mindre kan også gøre det. For håndværket er i orden på debutalbummet ‘Names, Dates & Places’, og bandet har ganske enkelt nogle djævelsk fængende melodier og iørefaldende sange, selvom der også er et par svipsere imellem. De fleste af dem er strikket sammen efter ‘vers-omkvæd-vers’-formularen, og det virker, for der går ikke ret lang tid før man kan nynne med på omkvædet, mens foden utålmodigt vipper op og ned. Især på højdepunkterne ‘Falter’ og ‘Administration’.

Altsammen er dog ikke sjov og ballade, for bandets tekstunivers bevæger sig rundt i det indadskuende og lettere sentimentale. Og selvom det kan virke som et paradoks i forhold til de dansevenlig rytmer, så formår bandet alligevel at kombinere de to størrelser.

Læs interview med Campsite i det nye nummer af Soundvenue Magazine, der er på gaden nu

Campsite. 'Names, Dates & Places'. Album. Sally Forth/A:larm.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af