The Televison Personalities

Det er altid med en hvis ængstelse, at man modtager et nyt udspil fra et legendarisk band, som pludselig udgiver nyt efter længere pause. Holder de niveauet, eller skulle de hellere lade være med at lave nyt, og i stedet sikre eftermælet gennem de gamle plader?

Sådan forholder det sig sig også for new wave-pionererne i The Television Personalities, som gør comeback efter godt ti års stilhed. Desværre tilhører ‘My Dark Places’ katagorien af plader, som nok ikke burde være lavet. Der er gode indslag undervejs. Guitardrønet ‘She Can Stop Traffic’ har en yderst iørefaldende melodi, og Daniel Treacy besidder den finurlige kunst at kombinere alvorlige emner med humor i sine tekster.

Det ændrer dog ikke på, at pladen er en særdeles rodet tour de force rundt i et hav af forskellige genrer. Uden mål og uden fokus. Inden for tre på hinanden følgende numre serveres lytteren for punk’n’roll, en pianoballade og på ‘You Kept Me Waiting Too Long’ noget der minder om en pumpende eurodance-rytme(!). Og det stopper ikke her. Det er svært at gætte, hvad tanken bag denne cyklen rundt i genrerne er, men Daniel Treacy & co. bør holde sig til den primitive garagelyd, som fungerer.

The Televison Personalities. 'My Dark Places'. Album. Domino/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af