Archie Bronson Outfit

Efter sigende blev Archie Bronson Outfit opdaget af Domino-bossen Laurence Bell, da han tilfældigvis var til stede på en lille klub, hvor bandet spillede. Bell blev så begejstret, at han skyndte sig at signe dem. Sidste års debutplade ‘Fur’ var ikke nogen videre succes, så nu prøver den britiske trio igen med ‘Der Dang Der Dang’.

Og det med en beskidt og kompromisløs omgang garagerock, hvor der er skrællet helt ind til benet. Her er kun den allermest basale rockbesætning bestående af elektrisk guitar, bas og trommer til stede. Det betyder da også, at bandet placerer sig lige midt i den tilsyneladende endeløst voksende bunke af bands, der spiller 70’er-inspireret garagerock. Less is more synes at være nøgleordet, men det hele er ligesom lavet før, og det giver bandet en lidt anonym klang.

Men adskiller Archie Bronson Outfit sig så fra andre bands inden for genren? Ikke det mindste.
Er der noget originalt i musikken? Ikke det, der ligner.
Er det spændende? Nej ikke specielt.
Har de da i det mindste nogle gode tekster? Næh…

Retfærdigvis skal det dog siges, at trioen enkelte steder formår at skrue en vellydende sang sammen, og det repeterende guitarrif på førstesinglen ‘Dart for My Sweetheart’ lægger bunden til et ægte, røvsparkende rockhit.

Archie Bronson Outfit. 'Der Dang Der Dang'. Album. Domino/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af