Baby Woodrose

De har haft god medvind i det lange hår, garagerockerne i Baby Woodrose. Siden det egentlige gennembrud i 2003 har der været fart over feltet, god støj fra forstærkerne og tiltagende flirten med udlandet. Med ‘Love Comes Down’ skal succesen følges op, og opskriften har tilsyneladende været enkel: Hold jer til det, I kan, drenge, så går det nok!

Baby Woodrose har altid været svært begejstret for rocken, som den lød for 40 år siden – en kærlighed der senest blev erklæret åbenhjertigt på coveralbummet ‘Dropout!’ fra 2004, hvor rødderne fra 60’erne og 70’erne blev hyldet.
Med disse 14 nye numre står det også klart, at Baby Woodrose ikke er rendt med en ny pige fra baren. Tværtimod. Hengivenheden til lyden, som den røg ud fra højtalerne hos Zeppelin, Stooges og The Sonics, er ekstrem. Det viser førstesinglen ‘Kitty Galore’ og numre som ‘Born to Loose’ og ‘Do Right’ så rigeligt om end virkelig gennemført.

Men der balanceres samtidig mellem klichéerne, særligt når tempoet undervejs sættes ned. ‘No Other Girl’, ‘Lights Are Changing’ og ‘Growing Younger’ er Baby Woodrose i den bløde ende, og den afdæmpede stil er faretruende tæt på det banale. Og så hjælper lyrik som »my heart’s been broken for so long, there’s no sunshine when you’re gone« ikke ligefrem til at peppe indfølingen op.

Baby Woodrose. 'Love Comes Down'. Album. Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af